fbpx
Terug naar projecten

Start2Sell

Dienst: Branding - social media beheer - social media advertising

Start2sell is het zusterbedrijf van onze partner, Eght. Opgericht door Bart Van den Eynde met de vraag of Fienix mee wou helpen aan de opbouw van het merk: van branding tot de opzet en het beheer van de sociale media.

De klant

Opleiding, ontwikkeling, ondersteuning en on-the-job begeleiding van salesprofielen. Vier zaken waar Start2sell hoog in scoort!

Start2sell werd recent opgestart als zusterbedrijf van onze partner, Eght. Het focust op het organiseren van academy’s waar personen met salestalent opgeleid worden en begeleid worden naar een job.

Volledige branding & social media

De uitdaging was niet min: een volledige branding met alles erop en eraan: logo, kleurgebruik, lettertypes, … Met andere woorden: een volledige huisstijl die paste bij het imago van Eght.

Daarnaast was het onze taak om voor social media kanalen te zorgen. Enerzijds organisch, anderzijds advertising.

Positief ontvangen!

Het resultaat? Onze branding werd enorm positief onthaald! Na een vlotte samenwerking kwamen we uiteindelijk op de gepaste stijl voor Start2sell.

Het social media gedeelte – zowel organisch als advertising – is momenteel nog lopende, maar staat even on hold door de coronatoestand. To be continued…