fbpx
Terug naar projecten

Strada Legale

Dienst: Web development | social media | fotoshoot

Strada Legale, een all in one package. Een klant waar innovatie centraal staat. Mensen die hun vak door en door kennen, maar die ook weten waar er extra mogelijkheden liggen.

De klant

Strada Legale is een associatie van advocaten die zich focust op kwaliteit & flexibiliteit, deskundigheid & ervaring en een persoonlijke aanpak met een oplossingsgericht denkvermogen.

Modern & visueel

De uitdaging startte met het vernieuwen van de oude website van Strade Legale. Na veel te dure offertes vonden ze bij Fienix een voorstel op maat.

De website zou het kantoor in een modern jasje moeten steken, het visuele aspect bij het bekijken van de website moest centraal staan.

Daarnaast hadden ze met Fienix ook meteen de ideale partner gevonden om hun sociale media aanwezigheid op te starten.

All round service

Eigen lof stink… Dat weten we wel. Maar we zijn té trots om niet te zeggen dat de website van Strada Legale misschien wel één van de beste resultaten is die we al hebben afgeleverd! We moderniseerden het logo een beetje en trokken de paarse huisstijl in de volledige website door. Het project is binnenkort te bewonderen!

Daarnaast startten we de sociale media kanalen van Strada Legale op. Facebook, Instagram én LinkedIn: de aanwezigheid is alomtegenwoordig.

Naast een enorm fijne samenwerking met de mensen van Strada Legale, organiseerden we ook een bedrijfsfotoshoot op kantoor en trokken we samen naar het Stadspark in Antwerpen!