fbpx

Dit is Wie we zijn.

Fienix is een groep van jonge mensen, onder de vleugels van Arno De Decker, die zweeft door de digitale wereld. Net als de Phoenix voelen we ons helemaal herboren. Onze missie is om bedrijven, groot of klein, een beleving van digitale vrijheid te bieden in een online landschap vol verplichtingen.

Stort je helemaal neer bij het horen van termen als Facebook pixel, Javascript of NodeJS? Of heb je gewoonweg geen tijd om je bezig te houden met het bouwen van jouw digitale aanwezigheid? Wij nemen je onder onze vleugels en begeleiden je stap voor stap richting jouw digitale bestemming terwijl jij zelf alles in handen hebt. Bij Fienix maak jij de beslissingen. Een eigen online nest bouwen, begeleiding in online marketing of reken volledig op ons en laat je naar jouw bestemming zweven. Hoe dan ook, samen zetten we alles op jouw vogelvrije toekomst.

Bekijk onze projecten
Web development
Web development

Website, webshop of web applicatie? Jouw digitale vrijheid is slechts 1 klik verwijderd. Van een mooie template tot een full custom website/webshop: we zijn er voor iedereen.

Social media
Social media

Heb je Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Twitter, maar doe je er te weinig mee? Laat ons alles in handen nemen en concentreer je zelf op je eigen sterktes. Wil je online adverteren? Ook daarmee helpen we je graag voort.

Grafisch design
Grafisch design

Een compleet nieuwe, unieke huisstijl, webdesign, een nieuw logo, business cards, HTML email signatures, flyers, … Dit is the place to be voor al jouw grafische wensen.

Onze partners

EGHT is een team van gedreven mensen, begeesterd door het sales vak. Net zoals de bemanning op een zeilboot. EGHT zorgt dat de sales van bedrijven de wind in de zeilen houdt.

Guts & Goats: een manier van leven. Handgemaakte, unieke, duurzame en trendy gebreide kleding van angora of mohair wol. Daarnaast bieden ze een uitgebreide lifestyle-collectie en organiseren ze trendy boutiques.

Het Klinkaert-verhaal: een sportclub met ups en downs, maar vooral: een successtory tot op heden. Glenn en Tim maken het hun dagelijkse bezigheid om hun bijna 700 leden ten allen tijde bij te staan.

Soria Bel specialiseert zich in kruiden, supplementen en fytotherapie samengesteld uit ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het is de perfecte mix traditie en wetenschap met als doel de gezondheid van hun klanten te verbeteren.

Starten in sales? De verkooptrainingen van Start2sell leren je succesvol deals closen tot ver buiten de muren van het klaslokaal.

Een gepassioneerde groep architecten die zich focust op duurzaamheid en superieure kwaliteit.