fbpx

Ik word zo vrij als een vogel.

Ben jij klaar voor jouw stap richting digitale vrijheid? Laat ons een bericht achter, leun even achterover op je stoel en wij zorgen voor de rest.

Ik heb de privacy policy gelezen en ga hiermee akkoord.

Bericht versturen
Contact
Fienix BV
Voetballersstraat 20
2850 Boom
BTW: BE 0743.386.323
Wat onze klanten denken

Het belangrijkste voor ons was om samen te werken met bereikbare mensen. Zelf was onze kennis omtrent webshops zeer beperkt. Daarom hadden wij mensen nodig die er iets moois van maakten, maar het ons ook nog in “gewone” taal konden uitleggen. Ook de afterservice is top, geen vraag is te veel en werd vrijwel direct en duidelijk beantwoord!

An Van Dessel & Catherine Linotte - Guts & Goats
Vorige Volgende

Ik ben enorm onder de indruk van de online marketingexpertise van Fienix en de passie waarmee ze werken. De eerste samenwerking die we hadden, was top. Ik kijk uit naar de volgende!

Yannick De Decker - iFacto
Vorige Volgende

Fienix staat altijd klaar om te helpen en leveren altijd topresultaten. Wij streven zelf naar innovatie en Fienix is onze ideale partner.

Marc Liebert - Architectenassociatie ARAS
Vorige Volgende

En of deze mannen geduld moesten opbrengen met mij als klant! Maar toch lieten ze zich niet ontmoedigen. Eens ons project van start kon gaan, gingen ze er voor de volle 100% voor. Wil jij een website op maat en jonge kerels die luisteren naar wat je specifiek wilt? Neem dan zeker contact op met Fienix.

Yannick Sen - 't Leesboetiekske
Vorige Volgende

Zalig! We zijn heel blij met de persoonlijke aanpak en met de volledig custom website die ze voor ons ontwikkelden. Heel erg bedankt om onze verwachtingen te overtreffen.

Kristof Van Vlasselaer - Tuinaanleg Van Vlasselaer
Vorige Volgende

Bij Fienix maken ze niet zomaar een website, ze creëren een online systeem en platform dat op een organische manier het gewenste resultaat oplevert. Ik ben dan ook zeer tevreden over hun kwaliteit en service. Ik kijk erg uit naar onze volgende projecten samen.

Sonja Siereveld - CEO Assurinyo Finance, investment banking
Vorige Volgende

Geweldig! Fienix loog echt niet over zijn resultaten. We zijn echt blij dat we hen hebben gekozen als onze digitale partner om ons bedrijf een boost te geven.

Lodewijk David - LDA
Vorige Volgende