fbpx
Terug naar projecten

Soria Bel

Dienst: Flyer design - consulting

Onze partner Soria Bel ondersteunen we met hun grafische print wensen. Daarnaast ondersteunen we hen ook met hun social media aanwezigheid met consulting calls.

De klant

Soria Bel specialiseert zich in kruiden, supplementen en fytotherapie samengesteld uit ingrediƫnten van de hoogste kwaliteit. Het is de perfecte mix traditie en wetenschap met als doel de gezondheid van hun klanten te verbeteren.

Onze uitdaging

De klant probeerde al meermaals zelf een flyer te maken, maar was telkens niet overtuigd van zijn eindresultaat. De kleuren kwamen er niet mooi door, de tekst was niet overzichtelijk genoeg. Onze uitdaging was een flyer te ontwerpen dat visueel aantrekkelijk was en de nodige informatie meegaf, zonder dat dit ten koste ging van het mooie design.

Het resultaat

Het resultaat mocht er zijn. We ontwikkelden een trifold flyer en na enkele aanpassingen naar de wens van de klant kwamen we tot ons eindresultaat: een overzichtelijke flyer waar de producten centraal staan en waar de branding op een leuke manier werd doorgetrokken.