fbpx
Terug naar projecten

Ucomar

Dienst: Branding | web development

Ucomar, een project van lange adem, maar met een super resultaat. Gestart met een oud logo en geƫindigd met een branded custom website.

De klant

Bij Ucomar staan wij elke dag klaar om jouw organisatie volledig te ontzorgen van al haar expeditie-activiteiten. Van zodra jouw goederen klaar zijn voor verscheping wereldwijd of toekomen in een Europese haven, helpen wij graag verder bij het organiseren van de volledige goederen- en / of documentenstroom; ofwel de hele stroom van A tot Z ofwel de door jou opgegeven onderdelen daarvan.

Start from scratch

Een oud logo. Dat was het startpunt. Moderniseren was de opdracht! Nieuwe kleuren, stijl, lettertypes, … Noem maar op. Het totaalplaatje.

Dat moest volgen met een strakke website, volledig gebaseerd op de nieuwe huisstijl. Een meertalige, custom website.

Professionele uitstraling

Het heeft een tijdje geduurd (een welgemeende middelvinger naar de coronacrisis), maar het resultaat mag er zijn! We zijn dan ook trots dat we deze website konden afleveren na een constructieve samenwerking met de klant.

Een plek waar Ucomar een positieve en professionele uitstraling krijgt, meer hoeven we er niet aan toe te voegen, neem gewoon zelf een kijkje!

Bekijk project